| Μία μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία ... |
|
|
for rent
|
|
|
Διασχίζετε έναν ελαιώνα από την εξωτερική πύλη μέχρι την κύρια είσοδο της βίλας. Το οίκημα, αποπερατώθηκε το καλοκαίρι του 2007 και προσφέρει 140 τ.μ. >καθαρό< χώρο παραδοσιακού Κρητικού ύφους. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με έναν ευδιάκριτο χαρακτήρα, ζεστό και φωτεινό.
Η εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική μαζί με την καθεδρική οροφή συνδυάζουν στοιχεία κλασικού και τυπικού Κρητικού ύφους συμπεριλαμβανομένων και των παραδοσιακών επίπλων.
Υποσημείωση:
|
Απολαύστε μία ημέρα στην ατελείωτη, αμμώδη παραλία της Γεωργιούπολης ή στο σπίτι στην πισίνα σας ... Περάστε το απόγευμά σας σ’ένα μπαλκόνι με θέα την θάλασσα και την ανάλαφρη αύρα της... ένα ρομαντικό και ξεκούραστο περιβάλλον, απόμερο και άνετο, ωστόστο εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο: Βίλα Όστρια. Ο ευρύχωρος πρώτος όροφος παρέχει τον ενιαίο χώρο και την τραπεζαρία, καθώς και δύο τεράστια μπαλκόνια με θέα τον κόλπο της Γεωργιούπολης και τα Λευκά Όρη. Επίσης, στον ίδιο όροφο βρίσκεται η βολική κουζίνα και ένα WC.
Στο ισόγειο βρίσκονται 3 κρεβατοκάμαρες και 2 επιπρόσθετα μπάνια, κάθε κρεβατοκάμαρα έχει το δικό της μπαλκόνι με θέα τον ελαιώνα και τα περιβάλλοντα βουνά.
|
|
|
Το σημαντικότερο στοιχείο της βίλας είναι η τεράστια πισίνα
(45τ.μ.). |
Πρόσθετα
Στοιχεία:
ΒΙΛΑ ΟΣΤΡΙΑ E-mail:
|
Αποστάσεις:
|